Thailand

Lyxig hotellfrukost och äcklig pizza

15 November 2008

Efter 14 timmars sömn kan vi inte sova mer. Vi är fulla av energi. Solen har knappt gått upp och syrsorna knappt börjat sjunga. Vid 06:00 går vi ner till stranden för att utforska omgivningen. En timme är vi iväg innan frukosthungern sätter igång.

Till frukost serveras en buffé som typ har allt! Nudlar, ris med grönsaker, omelett, ägg, bacon, korv, bröd att rosta, juicer, vattenmelon, annanas, tomat, gurka, fuk, thaisoppa, kaffe och te. Det är alltså en blandning av thaimat och västerländsk mat. Jag överdriver inte när jag säger att jag aldrig ätit så god frukost! Ok, kaffet var ingen höjdare men annars finns det inget att klaga på. :) Till tonerna av "Morning has broken" njuter vi och frossar.

Efter frukosten går vi till "stan". Kim köper sig ett par snygga Nike sandaler för 800 baht som prutades ner från 1100 baht. Vi kollar lite i fler affärer, men det är fortfarande tidigt på morgonen så vi går tillbaka till "vårt område".

Lunchen denna dag består av pizza och Singha öl på en restaurang som heter Hippies. Pizzan var verkligen en nitlott. Den smakar fabrikstillverkat och har faktiskt ingen pizzasmak alls. Men det mättar oss iaf för stunden och ölen smakar bra. Bakom oss sitter några brittiska killar som dricker vatten.

Senare på kvällen tar vi en mopedtaxi till stan.

Upplev din drömsemester i Thailand med Ving!
Över 40 resmål till pärlvita stränder och exotisk natur gör semestern i Thailand oförglömlig.


Lägg till bokmärke    Skriv ut   

 
Res till Thailand med Fritidsresor.
Bekväma och prisvärda resor
till Thailand året runt.
Boka din Thailandresa här »Jag köper vattenmelonshake i ett av de många matstånden.


Kim med en Singha-öl medan han väntar på sin pizza på restaurangen Hippies.


Sängen på hotellrummet var verkligen skön! Där blev det en del siesta efter en dag på stranden.