Thailand

Regn, god pizza och massage

22 November 2008

Vädret denna dag är delvis regnigt och molnigt. Det blir som vanligt stranden efter frukosten. Vi tar med ett paraply för säkerhets skull. Jag går bort på upptäcksfärd till en ö längst bort på stranden och tar massa kort och filmar. Det är stenigt men väldigt vackert. Kim sitter under ett tak på en bänk vid stranden och skriver under tiden. Efter en stund börjar det regna, som väntat.

Vid lunchtid går vi till ett ställe och äter pizza. Detta regnar fortfarande. Förvånansvärt nog smakade pizzorna väldigt gott. Myggorna biter på våra ben och fötter under bordet. Men när en servitris ställer dit en rökelse försvinner de. På vägen till hotellet stannar vi vid en Minimart och köper vatten. Jag hittar jättsöta Hello Kitty-saker där och köper varsin necessär till mig, Mia J och Lina. Blir genast på jättebra humör. :) Kim fotar olika livsmedel inne i affären som han ska använda till sin sajt om Thailand (alltså denna sajten).

Efter en dusch och lite vila på hotellet beger vi oss ut på jakt efter thaimassage. Vi stannar vid ett ställe i närheten av stranden. Massagen denna gången är inte riktigt lika hårdhänt som första gången vi provade. Efter en timme är det klart och vi är nöjda och avslappande. Den ena tjejen serverar oss te med ananas och berättar att hon frilansar som massör och från början kommer från Koh Samui.

På kvällen åker vi med taxi till matmarknaden. Där äter vi i vanlig ordning god och billig mat och dricker öl. Kim beställer även in en fruktshake och en annan fruktdrink som båda två smakar uppfriskande och gott.

Upplev din drömsemester i Thailand med Ving!
Över 40 resmål till pärlvita stränder och exotisk natur gör semestern i Thailand oförglömlig.


Lägg till bokmärke    Skriv ut   

 
Res till Thailand med Fritidsresor.
Bekväma och prisvärda resor
till Thailand året runt.
Boka din Thailandresa här »Upptäcksfärd på den steniga ön längst bort på Nopparathara Beach.


Jag ska snart få thaimassage. Snygga kläder jag fått byta till va?


Matmarknaden som vi besökte ett antal gånger.