Thailand

Sol, bad och trasig sko

23 November 2008

På vägen från hotellet till ett Laundry-ställe ser vi den första och enda ormen under dessa två veckor! Fram med kameran såklart, undra om den är giftig? Efter vi lämnat in tvätt slår vi oss ner på stranden. Plötsligt går Kims sandal sönder, hela sulan lossnar typ. Som tur var fick han ett par nya av killen han köpte de av. Men det syntes att han var irriterad när vi kom och störde hans försäljning. "Later, must sell" sa han bara kort när vi visade skon. Vi fick vänta i typ 15-20 minuter innan han tog sig tid. Han hoppades såklart att vi skulle tröttna på att vänta och gå därifrån. Men vi gav oss inte, så Kim fick till slut ett par nya skor.

Sedan gick vi till stranden vid stan, Aonang Beach. Där var det packat med folk, mycket försäljare och solen sken starkt och hett. På denna stranden var det mycket mer folk i vår egna ålder, jämfört med stranden vid vårt hotell. Vi badar och solar och bara njuter av att kunna göra detta trots att det nästan är december. Lunch äter vi på en restaurng i närheten och efter det köper vi god glass precis bredvid. Och sedan blir det stranden igen.

På vägen hem köper jag en svart/vit pumaväska för 400 baht ca 100 skr. På kvällen äter vi båda sandwich med pommes på en "fin" restaurang där det tillkommer serviceavgift. Ingen av oss blir mätta av de små portionerna vi blir serverade. Lite missnöjda går vi till Burger King och delar på ett vegetarsikt meal. Nu blir vi mätta.

Upplev din drömsemester i Thailand med Ving!
Över 40 resmål till pärlvita stränder och exotisk natur gör semestern i Thailand oförglömlig.


Lägg till bokmärke    Skriv ut   

 
Res till Thailand med Fritidsresor.
Bekväma och prisvärda resor
till Thailand året runt.
Boka din Thailandresa här »Ormen som vi såg utanför hotellet. Istället för att bli rädda blev vi nyfikna och gick närmre. Naiva eller vad!


Spenderade några sköna timmar på Ao Nang Beach.


Hundar och katter låg ofta avkopplade mitt i gatan, helt orädda för människor och trafik.