Thailand

Thaimassage i Thailand

Många säger att ingen thailandsresa är komplett om man inte får uppleva den traditionella thaimassagen. I turistområden finns det ofta flera massagecenter på varje gata och man hör hela tiden thailändare som frågar "want massage?". Massage kan ibland även erbjudas på stranden eller vid hotellpoolen.

Thaimassage är en fantastiskt avkopplande upplevelse där man näst intill hamnar i ett transliknande tillstånd. Massagen kan till en början tyckas vara lite väl hårdhänt, men efter en stund infinner sig total avkoppling och välbefinnande. Thaimassage är en helkroppsmassage som förutom knådande av muskler även omfattar utsträckning av leder och muskler.

En timmes massage kostar ungefär 200 baht (50 kr), ett galet lågt pris för en massage som enligt många är långt mycket skönare än traditionell massage i Sverige. Har man känsliga blodkärl så kan ett eller annat blåmärke dyka upp på lår eller vader. Men isåfall är det väl värt det, tro mig!

Nöj dig inte med att prova massage på bara ett massagecenter. Massagen kan variera en hel del från massör till massör så man vet aldrig exakt hur massagen kommer kännas. På thailändska massagecenter erbjuds även andra former av massage så som fotmassage, ansiktsmassage, rygg- och nackmassage osv.

Har man vandrat mycket och varit ute på många äventyr så blir fötterna lätt ömma och fotsulorna förhårdnade. En fotmassage med tillhörande footscrub kan då göra underverk i slutet på resan.

Här är några exempel på vad olika typer av massage kan kosta i thailändska baht:

Ansikte, rygg & axlar300 baht
Traditionell thaimassage200 baht
Manikyr & Pedikyr300 baht
Fotmassage200 baht

Upplev din drömsemester i Thailand med Ving!
Över 40 resmål till pärlvita stränder och exotisk natur gör semestern i Thailand oförglömlig.


Lägg till bokmärke    Skriv ut   

 
Res till Thailand med Fritidsresor.
Bekväma och prisvärda resor
till Thailand året runt.
Boka din Thailandresa här »Vid ett av alla Thailands massagecenter kan man få fantastiskt skön massage.En kvinna erbjuder turister massage på stranden eller i skuggan under ett träd.