Thailand

Om sidan

Vi heter Kim och Maria och besökte Thailand 13-28 November 2008. Thailandresan.nu är i första hand en informationsida för dig som funderar på att resa till Thailand. Den är också vår personliga hemsida där vi presenterar vår resedagbok.

Texterna har skrivits ner i var sitt kollegieblock under tidiga morgonar på stranden, strax efter att solen gått upp. Kim har skrivit alla informativa texter medan Maria har skött resedagboken.

Vi utger oss inte för att vara specialister på Thailand - snarare nyfikna turister. Vi skrev ner dessa texter mestadels för vår egen skull, så att när vi nästa gång besöker Thailand kan få ut mer av vår resa. Det hoppas vi att du också kan få genom vår sajt!

Vissa sektioner kanske kan uppfattas som lite väl negativa eller sakliga i jämförelse med andra sajter. Det beror på att vi är helt ärliga emot oss själva i allt vi skriver. Mer kommerciella resesidor har oftast en mer säljande framtoning, vilket kan göra att allt framstår som "guld och gröna skogar".

Vi har tagit alla bilder och författat samtliga texter själva. Undantaget är bildgalleriet där vi enligt licensavtal använd oss av bilder från andra källor. Vänligen respektera vårt och andras arbete och använd inte något material utan skriftligt godkännande från oss.

Om du har förslag, tips på förbättringar eller hittar något felaktigt så tar vi tacksamt emot mail på thailandresan@gmail.com.

Tack för besöket och välkommen åter!

- Kim & Maria

Lägg till bokmärke    Skriv ut   

 
Res till Thailand med Fritidsresor.
Bekväma och prisvärda resor
till Thailand året runt.
Boka din Thailandresa här »Vi red på en elefant genom djungeln när fotografen plötsligt stoppade oss.