Thailand

Hotell i Thailand

Hotellen i Thailand håller generellt hög standard med säkerhetsförvaring, luftkonditionering, vanliga toaletter, dusch och/eller badkar, minibar, städning och bra service.

Eftersom det alltid är varmt i Thailand är hotellen sällan isolerade, vilket i sin tur leder till att de blir lyhörda. Om du är känslig för ljud bör du kanske välja ett hotell lite i utkanten av stan.

När det gäller säkerheten på hotellen är den inte alltid den bästa. Låsen kan vara mycket lätta att bryta upp, dörrarna tunna och säkerhetsförvaringen är inte sällan en trälåda på hotellrummet.

Thailand har ofta fantastiska hotellfrukostar med fräscha exotiska frukter, ris, wokade nudlar, omelett med olika grönsaker och thaisoppa, kombinerat med västerländsk stil med rostbröd, yoggi, ägg, bacon, korv, kaffe och juice.

Moms och serviceavgift är ofta avräknade från priserna på hotellet. Beställer du något i hotellets poolbar så får du kanske inte betala drinken direkt. Istället kommer de efter en stund ut med en nota där serviceavgift och moms tillkommit. Det gör att en drink på 200 baht helt oförutsägbart kostar dig 300 baht.

Vägguttagen i Thailand har samma styrka som i Sverige. Däremot är det inte säkert att hotellet har samma typ av kontakt. Vill du ladda din mobiltelefon eller digitalkamera på hotellrummet finns det konverterare för runt 15 kr att köpa på närmaste minimarket.

Upplev din drömsemester i Thailand med Ving!
Över 40 resmål till pärlvita stränder och exotisk natur gör semestern i Thailand oförglömlig.


Lägg till bokmärke    Skriv ut   

 
Res till Thailand med Fritidsresor.
Bekväma och prisvärda resor
till Thailand året runt.
Boka din Thailandresa här »Ett av Thailands mest ståtliga hotell. Fasaden är som hämtad ur en tecknad film.Thailändsk hotellfrukost bestående av färska exotiska frukter, ris och wokad thaimat.